Gyorsabb személyes növekedést,
üzleti gyarapodást, több szabadságot és
pénzt szeretnél? Minden a vezetésen múlik!
Neked mi a 10 legfontosabb Vezetői Tulajdonságod? Melyik az az első 3, ami előrevisz a mindennapjaidban?
Az Online Mesterelme képzés
jelentkezési határideje lezárul:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
John Maxwell megtanít vezetővé válni!
 •  Gyakolati módszereket ad a kezedbe, hogy befolyással bírhass az emberekre!
 •  Az emberek nem mindenkihez csatlakoznak, de Te fogod tudni, hogy mi a megoldás arra, hogyan alakíts ki egy ütőképes csapatot! 
 •  Szinte biztos, hogy versenyt futsz az idővel, de mindjárt más lesz a helyzet, ha megtanulod hogyan menedzseld profin prioritásaid! 
 •  Gondolhatnád, hogy vezetőként mindenkit tisztelnek, de ez egy tévhit! Mi elmondjuk Neked, hogy válj feddhetetlenné, ami a tisztelet alapja! 
 •  Mondhatnád, hogy a szakmai tudás az előrejutás kulcsa, de a Mesterelme csoport rádöbbent, hogyan alakíts ki még egy ennél fontosabb dolgot: a pozitív hozzállást! 
 •  Megtanítunk, hogyan legyen önfegyelmed, hogy véghez vihesd amit elterveztél! 
 •  És tanácsot adunk, hogy tartós és fenntartható sikert érhess el, azáltal, hogy profin fejleszted a személyiségedet! 
 •  A mesterelme csoport növeli a tapasztalatot és magabiztosságot ad!
 •  Fejleszti üzleti készségeidet és személyes kapcsolatteremtő készségeidet!
 •  Azonnal kibővíti a kapcsolatrendszeredet értékes támogató emberekkel!
 •  Egy hovatartozás érzéssel ajándékoz meg: van aki hasonló helyzetekkel küzd mint Te!
 •  Őszinte visszajelzésre, tanácsra és ötletrohamokra számíthatsz!
 •  Kölcsönveheted más tapasztalatát és készségeit!
 •    Vezetést, Kommunikációt, Növekedési alapelveket tanulunk majd együtt!
 •  A csapat segít a saját magad által létrehozott akciótervek kivitelezésében és elszámoltathatóvá tesz!
Kinek való a Maxwell Mesterelme Képzés?
Networkereknek, Direkt Marketingeseknek, MLM hálózatépítőknek
Cégvezetőknek, Cégtulajdonosoknak, Befektetőknek
Vezető beosztásban lévőknek a Sport, Kultúra, Közszféra területén
Influencereknek, Bloggereknek, Értékesítőknek, Marketingeseknek
Olyanoknak VALÓ
a Maxwell Mesterelme Képzés, akik:
 •  Változtatni és fejlődni szeretnének. 
 •  A legjobb embereket szeretnék magukhoz vonzani, és szeretnék hosszú távon meg is tartani őket. 
 •  Csapatban gondolkoznak, több pénzt akarnak keresni, több szabadidővel akarnak rendelkezni 
 •  Kevesebb stresszt szeretnének az életükbe és sokkal minőségibb kapcsolatokat. 
 •  Mernek szembenézni magukkal és mernek döntéseket hozni. 
 •  Tudják, hogy a vezetők nagyobb megbecsülést élveznek, de nem tudják Ők hogyan válhatnak azzá. 
 •  Szeretnének egy közösséget építeni maguk köré, de nincsen hozzá csak egy szenvedéllyel áthatott üzenetük.
Olyanoknak NEM VALÓ
a Maxwell Mesterelme Képzés, akik:
 •  Teljesen elégedettek magukkal, mert ők mindent tökéletesen csinálnak.
 •  Nem pontosak, nem támasztanak elvárásokat magukkal szemben, és akik sosem vállalták vagy akarják vállalni a felősséget. 
 •  Nem mernek fogadni magukra az élet nevű játékban. 
 •  Szerint a csapatmunka csak egy mai felkapott hóbort, és igazából csak azt lehet jól elvégezni, amit az ember saját maga végez el. 
 •  Szerint az életet a körülményeink irányítják és ezt nem tudjuk befolyásolni.
A csapatvezetés forradalmának a kellős közepén vagyunk. 
Mindenki építi a közösségét, a követőtáborát, a tribe-ját. Emberek természetes vezetővé, influencerré válnak. Máról holnapra ezrek-milliók követik őket.  
Közben a cégeket vezetők kihívásokkal szembesülnek: a győzelmet az ütőképes csapatok hozzák, jó emberek, jó emberek vezetésével.
A Maxwell-i vezetés alapelvei örökérvényűek, de ha MA NEM LÉPSZ, azt fogod látni, hogy mások, akik lépnek, LELÉPNEK TÉGED.
A Mesterelme képzésre a feliratkozás határideje lezárul:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
10 óra alatt 50 év tapasztalata!
Ennél jobbat nem tudok...
Tonk Emil
Az elmúlt 25 év
legjobban keresett
üzleti előadója
Az első, hogy tapasztalatokat lehet gyűjteni, olyanokat amit más 50 év alatt gyűjtött össze, ilyen szempontból a legjobb időgazdálkodás. A másik, meg lehet hallani másoknak hasonló gondjait problémáit és esetleg másoktól is lehet hallani megoldásokat erre, tehát sokkal nagyobb lesz a tárháza. A harmadik, sokkal nagyobb önbizalommal lehet folytatni a vezetői munkát, mert itt egy csomó megerősítést kap az ember, amit úgy a versenytársaktól nem kap, rokonoktól nem nagyon kap, és valakitől kéne, hogy tudjam, hogy ez egy jó módszer és jól működik. És van egy nem utolsó előny: olyan biztonságot ad neki a tudásban, amitől bármikor bele tud menni bármiféle nehéz helyzetbe is, és nem kell félnie tőle, mert tudja, hogy rendelkezek, most nem a saját, hanem mások tapasztalatával.
Ezzel a programmal egy hatszor másfél óra alatt olyan ismeretekhez jut, hogy 10 óra alatt összegyűjt 50 év tapasztalatot. 10 óra alatt éveket tud megspórolni! Abban segít, hogy ne kelljen 20 évet várnod, hogy tapasztalt legyél hanem 6 hét alatt gazdagodj 20 év tapasztalatával. Én ennél jobbat nem tudok!
Másképp bánok az emberekkel,
másképp kezelem a szituációkat...
Pataki Szilvia
Élelmiszermérnök, vállalkozó
Korábban alkalmazotti létben dolgoztam, nem volt vállalkozói múltam, nem tanítottak sehol az emberekkel való bánásmódot, a vezetésről nem jó példákat láttam az alkalmazotti létben. A kapcsolatépítés és ápolás, ami életünk minden területén kiemelkedően fontos - a network munkában különösen - nem volt napirenden és nem volt hozzá megfelelő eszköz, hogy ebben fejlődni tudjak megfelelően.
A Mesterelme tréning sokat segített, hogy a gyakorlatba is be tudjuk építeni azokat a lépéseket, amit Maxwell nagyon részletesen leír és tanít a könyveiben.
A kurzuson a résztvevőkkel átbeszélt saját gondolatok, esetleges elakadások, sztorik hozzásegítettek, hogy másként lássam magam, mint vezető, másként lássam az embereket akikkel dolgozom, és másként kezeljem a szituációkat. Hiszem és meggyőződésem, hogy ez gyümölcsöző kapcsolatokat és üzletet jelent mindannyiunk számára a jövőben.
Meg kell reformálni az oktatást!
A mesterelme csoportok ebben zseniálisak...
Nyíri Zoltán
Bestseller író, előadó,
kommunikációs szakember
Nagy Ádámmal dolgoztunk együtt egy olyan fejlesztési projektben ahol teljesen új dimenzióját találtam meg a személyiségfejlesztésnek. Én 20 éve dolgozok felsőoktatásban, felnőttoktatásban, egyetemen tanítottam 15 évig, több száz céggel 4 országban dolgozom együtt, leggyakrabban a frontális oktatást csináljuk, de itt nem megy át minden. Én magam is látom, hogy meg kell reformálni az oktatást, hogy az emberek tudjanak figyelni, ne unják meg, élő legyen az egész és haza tudják vinni az információt és használni is tudják. A Mesterelme csoportok ebben zseniálisak. Az egész úgy néz ki mintha egy kávézóban beszélgetnénk, de közben nagyon komoly témák és sztorik hangzanak el, legnagyobb előadóktól származó történeteket információkat hozunk be és osztunk meg egymással. Én az látom ez a tartalom és a forma olyan egysége ami nagyon hatékony ma a személyiségfejlesztésben. Bármilyen tipusú vállalkozásod van, akár hagyományos akár network marketing ez egy olyan gyors és hatékony tanulás ami a mai kornak kell. Próbáld ki, nem fogod megbánni!
Rájöttem, önmagamat,
a személyt kell fejlesztenem és követni fognak... 
Dr. Kissné Dr. Szabó Krisztina
Köztisztviselő, Spirituális Vállalkozó
A problémám, amivel a csoportba érkeztem, hogy két egymástól rendkívül különböző területen töltöttem be vezetői pozíciót, melyekről azt gondoltam, hogy eltérő elvek szerint működnek. Azt gondoltam, hogy a közigazgatásban magát a pozíciót követik az emberek, amit viszont meditációs trénerként nagyon nehéz kivitelezni. A megoldás azonban egészen máshol volt. A Mesterelme csoportban, John Maxwell egyetemlegesen alkalmazható vezetői instrukciói rávilágítottak arra, hogy mindig a személy az, akit követnek, ezért tudatosan kell fejlesztenünk Önmagunkat, a személyt, hogy kövessenek. A csoport új motivációt adott az életem minden területén, a közigazgatástól, a meditáción át egészen a családomig, amit a visszajelzések szerint minden érintett nagy örömmel fogadott és boldogan követett. Köszönöm Ádám! kell fejlesztenem és követni fognak...
A cégeim működését
hatékonyabbá tettem...
Tasnádi Dávid
Cégvezető, Kosárlabdaedző, Médiaszakember
A problémám az volt alapvetően, hogy nagyon sok területen tevékenykedek, és szeretem ezért hatékonyan végezni a munkám: kosárlabda edző menedzser vagyok, vállalkozásom van arculattervezés és kreatív kampányok menedzselése terén, képszerkesztőként is dolgozom, munkajogi érdekképviseletet látok el mint üzemi tanács elnök, valamint tulajdonosa és vezetője vagyok egy újrahasznosító cégnek.
A cégeim működését az itt tanultak alapján sokkal hatékonyabbá tettem, az emberekkel való kapcsolatom és bánásmódom megváltozott... mivel elég sok területen tevékenykedek, így majdnem mindenhová tudtam valamit beépíteni...
Szerintem ez a tanfolyam kifejezetten sokat ad olyan cégvezetőknek mint én, mert szemléletformáló hatású és nálunk egy jobb szemlélet egyenlő jobb kapcsolatok és több profit.
Már tudom kivel kell dolgoznom,
és kiket kell kitennem a napirendemből!
Kovács-Király Krisztina
Újságíró-közgazdász, Vállalkozó
Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy részt vehettem ezen a Mesterelme kurzuson Nagy Ádám vezetésével. John Maxwell tanításai alapján nagyon sokat kaptam, inspiráló gondolatok megközelitések voltak, a témák rendkívüli módon hatással voltak rám. Egy dolgot emelnék ki ami nagyon megragadott és amiből nagyon sokat fogok profitálni a vezetésben a mentorálás területén. Sok nézőpontot kaptam a tekintetben, hogy kik azok az emberek akikre hangsúlyt fektessünk, és kik azok akikre nem. Hogyan soroljuk be az embereket, mi alapján tudjuk ezt beazonosítani. Ezáltal rengeteg idő, energia és pénz szabadul fel, hogy olyan emberekre helyezem a figyelmemet akik arra méltók, kik ezt megérdemlik és amiből eredmény származik. Nagyon hálás vagyok hogy ezen a Mesterelme kurzuson részt vehettem.
Áttört egy gát!
Már rá merem venni magamat a delegálásra! 
Nagy László 
Vendéglátó és
Könyvelőcég tulajdonos 
Ami nekem az elejétől kezdve egy nagy újdonságként hatott ezen a képzésen az a delegálásnak a fontossága az én életemben. Hogy mennyivel tudom majd könnyebbé tenni az életemet, ha rá merem magam venni, amitől eddig én tartottam: arra hogy bizonyos feladatokat, amit eddig azt hittem, hogy csak én vagyok rá alkalmas elvégezni, ki merjek delegálni másokra, az én munkatársaimra. És ez a tanfolyam nekem nagyban segített abban, hogy ezt el is kezdtem és csinálom. Tulajdonképpen meg mertem húzni azt a lépést, hogy a nagy fiamat aki elérte 18 évét és beszéltünk róla hogy őt bevonom ebbe, de nem éreztem őt alkalmasnak erre a feladatra, úgy voltam vele innentől kezdve, és ezt a tanfolyam használnak látom, a legnagyobb hasznának, hogy azt mondom: hogyha ezért meg is fizetek valamilyen árat, valami veszteség ér, esetleg azért mert a gyerekem nem úgy csinálja, ezt betudom az ő képzési díjának, költségének. 
Rájöttem "titulus nélküli vezetőként" is
nagy befolyásom van a környezetemre.
Nagy Barnabás Villamosmérnök,
Corporate Sales Specialist 
Igazán nem volt sürgősen megoldandó problémám, mikor a képzést elkezdtem, és John Maxwell elvei sem voltak ismeretlenek előttem.
Amire viszont rájöttem, az az volt, hogy „titulus nélküli vezetőként” is komoly befolyással bírok a környezetemre, és ezáltal vezetői minta vagyok sokak számára. A témák segítettek még tudatosabbá válni: Ma már nem kérdés számomra, hogy a tapasztalataim kiértékelése jelenti számomra az igazi tanulást, és azon dolgozom, hogy ezt napi rutinom részévé tegyem. Szintén megváltoztattam az emberekkel kapcsolatos elvárásaimat (Kacsából-sas elv), és többet fókuszálok azokra, akik valódi értéket hoznak az életembe (konkrét tetteik, tippeik, vagy segítő javaslataik révén), nem lepődöm meg ha valaki más lelép és más utat választ („Akik veled kezdik az utad, ritkán fejezik be veled”), és sokkal nagyobb hangsúlyt (és időt) fordítok a tervezésre (A jó tervezés mindig kevesebbe kerül, mint a jó reagálás), annak ellenére, hogy zsigerből régen sokszor azonnal cselekedtem – mindenféle tervezés nélkül. Mindenképp megérte, félelmetesen klassz emberektől tudtam tanulni!
A Mesterelme képzésre a feliratkozás határideje lezárul:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
A MESTERELME képzésen részt vevők gondolatai:
MAXWELL MESTERELME KÉPZÉS -
Letölthető PDF a jelenlegi képzésekről.
MAXWELL MESTERELME KÉPZÉS -
Résztvevői tapasztalatok video
Lépj velünk kapcsolatba!
Ha megadod a neved, emailed és telefonszámod kapcsolatba lépünk Veled, és értesítünk a következő Induló Mesterelme Csoport időpontjairól és feltételeiről!
Powered By ClickFunnels.com